بسته به مواد تشکیل دهنده ، پیتزا می تواند سالم یا ناسالم باشد. این قانون در مورد هر نوع مواد غذایی دیگر نیز صدق می کند ، وقتی در هنگام انتخاب به مواد تشکیل دهنده مواد غذایی توجه کنیم ، سالم تر خواهیم بود.
پیتزا منجمد و آماده در اکثر رستوران ها معمولاً دارای کالری ، چربی ، مواد نگهدارنده ، گوشت فرآوری شده ، سدیم ، چربی های اشباع و قند زیاد هستند. خمیر پیتزا درست شده با آرد سفید و سوسیس و کالباس ها که پر از سدیم و مواد نگهدارنده و پنیرهایی که فقط کالری و چربی را افزایش می دهد ، می تواند عواملی برای تبدیل پیتزا به مواد غذایی ناسالم باشد.
بعضی از رستوران ها از آرد سبوس دار، برای تهیه خمیر پیتزا استفاده می کنند و پیتزا هایی که شامل انواع سبزیجات از قبیل پیاز ، گوجه فرنگی ، فلفل دلمه ای ، کدو ، قارچ ، بادمجان ، اسفناج ، مارچوبه یا زیتون و یا گوشت کم چرب ، مرغ ، میگو و یا صدف را در منوی خود قرار داده اند و به درخواست مشتری از پنیر کم چرب هم استفاده می کنند.
- ۹۹/۰۳/۱۱