فست فود

  • ۰
  • ۰

پیتزا

بسته به مواد تشکیل دهنده ، پیتزا می تواند سالم یا ناسالم باشد. این قانون در مورد هر نوع مواد غذایی دیگر نیز صدق می کند ، وقتی در هنگام انتخاب به مواد تشکیل دهنده مواد غذایی توجه کنیم ، سالم تر خواهیم بود.

پیتزا منجمد و آماده در اکثر رستوران ها معمولاً دارای کالری ، چربی ، مواد نگهدارنده ، گوشت فرآوری شده ، سدیم ، چربی های اشباع و قند زیاد هستند. خمیر پیتزا درست شده با آرد سفید و سوسیس و کالباس ها که  پر از سدیم و مواد نگهدارنده و پنیرهایی که فقط کالری و چربی را افزایش می دهد ، می تواند عواملی برای تبدیل پیتزا به مواد غذایی ناسالم باشد.

بعضی از رستوران ها از آرد سبوس دار، برای تهیه خمیر پیتزا استفاده می کنند و پیتزا هایی که شامل انواع سبزیجات از قبیل پیاز ، گوجه فرنگی ، فلفل دلمه ای ، کدو ، قارچ ، بادمجان ، اسفناج ، مارچوبه یا زیتون و یا گوشت کم چرب ، مرغ ، میگو و یا صدف را در منوی خود قرار داده اند و به درخواست مشتری از پنیر کم چرب هم استفاده می کنند.

  • ۹۹/۰۳/۱۱
  • گیسو رضا بیگی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی