فست فود

  • ۰
  • ۰

کالباس های دست ساز مدت طولانی است که در یونان و سپس در رم و اروپا قرون وسطایی وجود دارد ، اما چینی ها و هندی ها با سیر و نمک و انواع طعم های مختلف طعم متفاوتی به آنها داده اند. پس از انقلاب کمونیستی در اتحاد جماهیر شوروی در سال 1917 ، بسیاری از ارمنی های روس و روسی ها که مخالف انقلاب بودند به ایران آمدند. نتیجه این ساکنان جدید ایران سوسیس ، کالباس و ژامبون بود که غذاهای مورد علاقه آنها بودند.

مهاجران در گیلان ، مازندران ، استرآباد و تهران اقامت گزیدند و تهیه سوسیس ، کالباس و ژامبون را آغاز کردند. آرزومان و میکائلیان دو مهاجر ارمنی بودند که در گیلان و تهران کارگاه هایی را راه اندازی کرده و کالباس ، سوسیس و ژامبون تولید می کردند.

اروپایی های مقیم تهران که این فرآورده های گوشتی را به شکل کنسرو شده از اروپا وارد می کردند ، به این محصولات توجه کردند و به زودی کارگاه های این دو ارمنی به کارخانه های بزرگ تبدیل شدند. شهرت سوسیس و کالباس در ایران به حدی رسیده که در جنگ جهانی دوم پس از اشغال ایران ، انگلیسی ها نامه ای نوشتند که درخواست صادرات چند تن کالباس و سوسیس ایرانی به خارج از ایران برای تأمین نیازهای نیروهای انگلیس را  داشتند و به این طریق بود که فست فود برای اولین بار به صورت سوسیس و کالباس به ایران آمد و بعد ها تبدیل به ساندویچ و چیز های دیگر شد.

  • ۹۹/۰۳/۰۶
  • گیسو رضا بیگی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی